Wellness center Bellevue

Udobje v naravnem okolju. Pohorje. Sprostitev ob razvajajočih tretmajih. Energija toplih kopeli. Strokovnost terapevtov. Podajte se v naravo Mariborskega Pohorja. Obiščite Wellness center Bellevue.

01-wellness-740-x-900
02-wellness-740-x-900
03-wellness-740-x-900

Savne

Aroma parna kopel – turška savna
(45C – 50C / 100% vlažnost)
Fina vodna para z eteričnimi olji deluje blažilno na dihala in povečuje njihovo delovanje.

Ekstremna savna – finska savna
(80C – 100C /15% – 30% vlažnost)
Pospešuje bitje srca in delovanje ledvic, ki izločajo soli ter strupene snovi iz telesa.

Cromoterapevtska savna – finska savna
(60C – 80C / 15% – 30% vlažnost)
Krepi imunski sistem ter ublaži stres. Ogreva telo v globino in pozitivno deluje na sklepe in mišičevje.

Aroma parna kopel – turška savna
(40C – 45C / 100% d’umidita)
Vlaži dihalne poti in jih čisti. Priporočljiva takrat kadar se Vas loteva prehlad.

Tunel presenečenja
63 tušev različnih temperatur nudi osvežitev takoj po izstopu iz savne.

Laconium – blaga savna
(35C – 37C / 20% – 30% vlažnost)
Ogrevano počivališče z ionizacijsko steno in izbrano dišavo, nudi občutek svežine in popolne sprostitve.

Počivališče
Trije ločeni prostori za počivanje in ohlajevanje na zunanji terasi na svežem Pohorskem zraku.

Ledna jama
Namenjena je ekstremnemu ohlajanju telesa z ledom.

03-fitnes-740-x-900
01-fitnes-740-x-900
02-fitnes-740-x-900

Fitnes center hotela Bellevue

Fitnes center hotela Bellevue je opremljen z vrhunskimi napravami proizvajalca Precor. Vadba je mogoča na: sobnih kolesih, eliptičnem trenažerju, multifunkcionalni napravi, fitnes klopi z utežmi in klopi za vadbo abdominalnih mišic.

Redna vadba v fitnes centru povečuje mišično moč, vzdržljivost, gibljivost, zmanjšuje možnosti poškodb, skrajša čas rehabilitacije po poškodbah, povečuje kardiorespiratorne sposobnosti in tako ugodno vpliva na splošno počutje. Hkrati pa boste lažje nadzorovali vašo telesno težo, preoblikovali svoje telo, zmanjšali
simptome staranja in izboljšali kvaliteto življenja.

Rezerviraj preprosto in hitro

Koristne wellness informacije

Prihod: Prosimo vas, da v Wellness Spa center pridete 10 minut pred začetkom vašega tretmaja. Le tako bomo vam in drugim gostom ob dogovorjenem času zagotovili storitev, ki jo želite. Ob zamudi bomo morali izbrani tretma
časovno omejiti.

Mir in tišina: Vljudno vas prosimo, da v Wellness Spa centru govorite tiho, saj želimo vsem gostom zagotoviti sprostitev.

Zdravstveno stanje: Prosimo, da ob vašem prvem prihodu seznanite terapevta o svojem zdravstvenem stanju, na primer o nosečnosti. Posameznikom z resnejšimi obolenji svetujemo, da se pred katerokoli storitvijo posvetujejo s svojim zdravnikom.

Rezervacije: Svetujemo vam, da izbrane storitve in programe rezervirate po telefonu ali osebno v recepciji Wellness Spa centra nekaj dni pred želenim terminom. Goste, ki ne bivajo v hotelu, prosimo, da ob rezervaciji navedejo ime, priimek in telefonsko številko za morebitne spremembe.

Odpovedi: Prosimo, da morebitno odpoved sporočite najkasneje 24 ur pred rezerviranim terminom. Za odpoved manj kot 2 uri pred rezerviranim terminom zaračunamo 50% cene storitve. Če rezervirane storitve ne boste odpovedali in
je ne boste izkoristili, vam bomo zaračunali celotno ceno.

Način plačila: Vljudno prosimo, da storitev plačate ob rezervaciji oziroma pred pričetkom tretmaja. Plačilo je možno z gotovino in kreditnimi karticami, za goste hotela lahko stroške storitev prištejemo k stroškom bivanja.

Prodaja: V Wellness Spa centru lahko kupite vrhunske izdelke kozmetike Babor. Kozmetika Babor temelji na izvirski termalni vodi iz Aachna v Nemčiji, ki je bogata z minerali in življenjsko pomembnimi elementi ter vzpostavlja popolno ravnovesje kože. Terme Maribor so tudi ekskluzivni distributer teh izdelkov za slovenski trg.

Darilni boni: Poklonite tovrstno sprostitev tudi svojim najdražjim, prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. V recepciji Wellness Spa centra vam bomo z veseljem priporočili primerno storitev.